Madeira, een berg vol natuurpracht in de oceaan

Afgelopen zomervakantie trokken we erop uit met de familie met als bestemming “Madeira”. Gekend als het bloemeneiland in de Atlantische oceaan.

Dat ik als natuurfotograaf aan mijn trekken zou komen werd al snel duidelijk tijdens de voorbereiding. De combinatie zee, bomen en bergen op een kleine oppervlakte maakte het alleen nog maar aantrekkelijker.

In een eerdere post “Madeira : wandelen langs de levada’s” beschreef ik al hoe de levada’s het berglandschap ontsloten voor alle type wandelaars maar evenzeer voor de natuurfotograaf.

Hierbij een aantal beelden van tijdens onze reis.

Madeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑