Madeira, een berg vol natuurpracht in de oceaan

Afgelopen zomervakantie trokken we erop uit met de familie met als bestemming “Madeira”. Gekend als het bloemeneiland in de Atlantische oceaan.

Dat ik als natuurfotograaf aan mijn trekken zou komen werd al snel duidelijk tijdens de voorbereiding. De combinatie zee, bomen en bergen op een kleine oppervlakte maakte het alleen nog maar aantrekkelijker.

In een eerdere post “Madeira : wandelen langs de levada’s” beschreef ik al hoe de levada’s het berglandschap ontsloten voor alle type wandelaars maar evenzeer voor de natuurfotograaf.

Hierbij een aantal beelden van tijdens onze reis.

Madeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaanMadeira, een berg vol natuurpracht in de oceaan

Geef een reactie

Scroll UpScroll Up