Noir Flohay : plek bij uitstek voor landschapsfotografen

Noir Flohay, eerste sneeuw van het jaar

Gisteren, 8 december 2020, viel de eerste sneeuw van dit jaar in de Hoge Venen en was het dus een ideale gelegenheid om als natuurfotograaf op stap te gaan naar één van de mooiste fotogenieke plekjes in België : Noir Flohay.

Dit is een wat mysterieuze plaats op de hoogste toppen van België. Je ziet er bomen of stammen met grillige vormen, afgetekend tegen een natuurlijke achtergrond die gevormd wordt door het spel van zon en wolken, licht en donker. Dit alles wordt hier gecombineerd met een fijn laagje sneeuw.
Kortom, een ideaal decor om creatief aan het werk te gaan als fotograaf.

Wil je het nog wat mysterieuzer, bekijk dan ook eens mijn post met de zwart/wit foto’s van dit foto project.

2 gedachten over “Noir Flohay : plek bij uitstek voor landschapsfotografen

Geef een reactie