De Oude Kale in de sneeuw

Vinderhoutse bossen

Als landschapsfotograaf hou je elke winter het weer in de gaten want het mocht toch maar eens gaan sneeuwen. En ja hoor vorig weekend kwamen de voorspellingen uit. Een heuse koudegolf die op zijn minst een week zou duren.

Voor mij betekent die weer op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Ik geef graag de natuur op een andere manier weer.
Op zoek naar een minimalistisch beeld of compositie. De sneeuw zorgt ervoor dat eventueel storende elementen verborgen worden. In combinatie met een wit/grijze lucht komt je onderwerp er sterker uit. Mijn onderwerpen zijn bij dit soort fotografie over het algemeen bomen. Dit onderwerp, gecombineerd met de juiste compositie, camera standpunt, scherptediepte en witbalans, vormt dan de beelden waarvan ik het meeste hou.

Deze beelden werden getrokken in de valei van de Oude Kale in de regio van Vinderhoute en Merendree.
Hierbij de link naar de wandelroute : Oude Kalei valei

Geniet van deze beelden en kijk zeker uit naar een van mijn volgende posts de komende dagen voor meer van dit soort fotografie.

1 gedachte over “De Oude Kale in de sneeuw

Geef een reactie