Fotowedstrijd “Schatten aan de Leie”

Ik ben geselecteerd met 2 van mijn 3 ingezonden foto’s door de wedstrijdjury voor de finale van de fotowedstrijd “Schatten aan de Leie” georganiseerd door Natuurpunt – Natuurpark Levende Leie.

De foto’s van alle finalisten zullen vanaf 1 mei ten toon gesteld worden tijdens de fototentoonstelling “Schatten aan de Leie” in het NMC de Bourgoyen. Bij deze fotowedstrijd hoort een publieksprijs. Je kan je stem uitbrengen in het bezoekerscentrum de Bourgoyen waar de expositie doorgaat.

De uitreiking van de publieks- en juryprijs zal gebeuren tijdens de Levende Leiedag die plaatsvindt op zondag 13 juni 2021. Afhankelijk van de situatie mbt Corona wordt er normaal gezien ook een veiling georganiseerd. Meer hierover op de site van de Levende Leidag.

Mijn inzending

Deze 3 foto’s heb ik ingezonden voor mijn deelname aan de fotowedstrijd “Schatten aan de Leie” van “Natuurpunt – natuurpark – Levende Leie”.

Ponton aan de Leie te Drongen
1
2

Foto 1 en 2 werden weerhouden door de wedstrijdjury voor de finale van de fotowedstrijd “Schatten aan de Leie”

3

Hieronder nog een aantal foto’s die ik genomen heb in voorbereiding van mijn inzending voor de fotowedstrijd.

Geef een reactie