Fotografiereis safari Masai Mara – dag 1

2021 eindigde voor mij met een fantastische hoogtepunt. Een fotografiereis safari Masai Mara in Kenia. De focus van de reis lag op katachtigen zoals leeuwen, cheetahs en luipaarden. Deze reis werd georganiseerd door Starling en de begeleider fotograaf was Jeffrey Van Daele.

We logeerden in de Oltepesi Tented Safari Camp in de Masai Mara(Kenia). De grootte van de groep was beperkt zodat wij alle comfort hadden in één van de 2 jeeps. Hierdoor konden we vanuit allerlei perspectieven het wild observeren en vooral fotograferen.
2 Masai gidsten ons van het ene wildlife avontuur naar het andere. Alsof we een volledig week naar  een National Geographic documentaire keken, maar dan in het echt.

Via mijn fotoblog laat ik je meegenieten van wat de Masai Mara te bieden heeft voor natuurliefhebbers en – fotografen
De focus van de reis lag op katachtigen, maar zo goed als alle dieren die we tegenkwamen werden gretig gefotografeerd. Dit samen met het fantastische landschap van de Masai Mara in Kenia.

Dit blog bericht toont foto’s van dag 1. Een dag waar we alles op ons lieten afkomen, niet wetende wat nog komen ging.
Een dag waar de vermoeidheid van de reis nog wat doorweegt, overweldigend door de eerste indrukken die de Masai Mara op ons afvuurde en zoekende naar de juiste instellingen en automatismes om de komende dagen vlot en voorbereid het unieke moment op beeld te kunnen vastleggen. Fotografiereis safari Masai Mara

De komende weken zal ik meer foto’s posten. Hou vooral deze fotoblog in de gaten indien je geïnteresseerd bent naar meer wildlife indrukken van de Masai Mara in Kenia.

Geef een reactie