Drongen aan de Leie

Wat moet een natuurfotograaf doen tijdens een Corona lock down? Je mag je huis enkel verlaten voor een noodzakelijk verplaatsing. En wanneer de wandelroutes rondom je huis geen verrassingen meer in petto hebben is het tijd om te gaan experimenteren in of vanuit je eigen tuin? Of misschien toch eens wat langer stilstaan langs de wandelroutes rondom je huis. Of tijdens het blauw uurtje na zonsondergang bijvoorbeeld.
En ten slotte je creativiteit en kennis gebruiken in de nabewerking.

Deel 4 : Drongen aan de Leie – reeks 1

Naast natuurfotografie hou ik er ook van mijn foto’s te ontwikkelen in zwart/wit. Sommige foto’s in deze reeks zijn met AE bracketing getrokken en werden ontwikkeld aan de hand van de HDR techniek waarbij je verschillende foto’s met andere belichting samenvoegt tot 1 foto. De volgende stap : omzetten naar een zwart/wit foto door gebruik te maken van specifieke digitale technieken.

Ponton aan de Dijkweg
Ponton aan de Dijkweg

Dijkweg aan de Leie

Sint-Jan-Baptistkerk
Sint-Jan-Baptistkerk
Oude abdij te Drongen
Oude abdij te Drongen
Oude abdij te Drongen
Oude abdij te Drongen
Sint-Jozefskapel of kapel van Pater Petit
Sint-Jozefskapel of kapel van Pater Petit

Geef een reactie